Bobby Brown oli sunnitud autos elama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bobby Brown
Bobby Brown Foto: AP / Scanpix

Bobby Browni väitel oli ta sunnitud autos elama, kui ta endine abikaasa Whitney Houston võõrutusravil viibis, kirjutab femalefirst.co.uk.

R´n´b-laulja kaebas oma eksabikaasa eelmisel kuul kohtusse, kuna too ei täitvat nende 14-aastase tütre Bobbi Kristina hooldamiseks sõlmitud kokkulepet.

 «Sellest ajast, kui Whitney sai endale Bobbi täieliku hooldusõiguse, on ta üritanud mind tema elust eemaldada,» ütles Brown.


«Ma tegin kõik, mis minu võimuses, et oma tütart näha. Lisaks maksin ma umbes 10 000 dollarit, et Whitney ja Bobbi Kris saaksid elada heas hotellis sel ajal, kui Whitney võõrutusravil oli. Ma ise pidin praktiliselt oma autos elama,» lisas mees.


«Ma ei ole oma tütart näinud või temaga rääkinud alates juuni algusest ja mul ei ole lähiajal võimalust seda Whitney tegude tõttu ka teha.»


Whitney Houston väitis oma hiljutises kohtus tehtud avalduses aga seda, et Brown ei ole Bobbi Krisi kasvatamisel peaaegu üldse tegev olnud ning seetõttu ei näe ta ka põhjust, miks mees peaks tütre ellu sekkuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles