Amy Winehouse loobub mõneks ajaks kontsertide andmisest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse koos isa, Mitch Winehouse´iga
Amy Winehouse koos isa, Mitch Winehouse´iga Foto: WENN

Lauljatar Amy Winehouse kavatseb oma isa sõnul kontsertide andmise mõneks ajaks lõpetada, et keskenduda raskest haigusest paranemisele.


Winehouse sattus juunikuus haiglasse pärast seda, kui oma kodus raske kopsuhaiguse tõttu ootamatult kokku kukkus, kuid pääses ravilt vahetult enne Londonis toimunud Nelson Mandela sünnipäevakontserti ning järgmisel päeval aset leidnud esinemist Glastonbury festivalil, teatab WENN.

Kuid pärast septembrikuus Inglismaal toimuvat Bestival – nimelist muusikafestivali kavatseb staar edasisi kontserte vältida, et keskenduda täielikult paranemisele ja uue albumi materjali kirjutamsiel.

«Pärast 6. septembril ei kavatse me mõnda aega mingit tööd teha. Amy keskendub enda ravimisele ja uue albumi lugude kirjutamisele,» ütles Mitch Winehouse.

«Ta on sõlminud lepingud viie kontserdi andmiseks, aga nii Amy kui plaadifirma arvavad, et mõneks ajaks on juba piisavalt kontserte antud. Me tahame, et ta puhkaks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles