Sõber: Woodi ekskallim pani kõrvalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie Wood ja Jekaterina Ivanova
Ronnie Wood ja Jekaterina Ivanova Foto: Zibi/WENN.com
Rokkar Ronnie Woodi endine armsam, verinoor venelanna Jekaterina Ivanova, polnud asjassepühendatute sõnul mehele sugugi truu.

21-aastane endine ettekandja oli Rolling Stonesi muusikuga koos 16 kuud, kirjutab Digitalspy.

Kui Ronnie Wood kiindus oma uude kallimasse jäägitult ja hülgas tema nimel oma kauaaegse abikaasa, siis Jekaterina polnud väidetavalt mehele sugugi nii pühendunud.

Vastupidi – ühe sõbra sõnul sebis neiu endast tunduvalt vanema mehe seljataga 22-aastast modelli.

«Kui Jekaterina Ronnie’iga käima hakkas, kaotas ta palju sõpru, aga Dan ei vedanud teda kunagi alt. Ta on seda meest alati usaldanud,» rääkis üks Jekaterina sõber.

«Nad kohtusid ühiste sõprade kaudu, keda neil Londonis palju on. Nad on nüüd sada protsenti koos. Nad käivad alati käsikäes ringi ja Jekaterina on kogu aeg Dani korteris,» paljastas asjassepühendatu.

«Ma ei usu, et Jekaterina ja Ronnie vahel palju armastust oli. Tüdruk hoopleb, et on Ronnie pealt ajakirjatehingute ja intervjuudega juba 50 000 naela (umbes 875 000 krooni – toim.) teeninud,» lisas allikas.

Pärast Woodi ja Ivanova lahkuminekut on hakatud sahistama, et vereranrokkar soovib oma endise abikaasaga suhted üles soojendada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles