Bedwetters ja Mushy mängivad klubihitte

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hull pidu üritusel "Wild Sugar" koos Tanel Padar & The Suniga!
Hull pidu üritusel "Wild Sugar" koos Tanel Padar & The Suniga! Foto: Janek Põldots

Reede õhtul, 25. detsembril valmistavad pärnakaile erakordse üllatuse suvepealinna omad poisid bändidest Bedwetters ja Mushy, kui rokkarid kaverdavad klubi Sugar laval pophitte.


Esmalt näeb noori muusikuid algusega kell 21 tavapärases võtmes, kui Bedwetters ja Mushy annavad Sugaris ühiskontserdi „Jõuluküte", kus on külalisesinejaks ansambel Kongomania. Kontserdi vanusepiiranguks on 16 eluaastat.

Ansambli Bedwetters laulja Joosep Järvesaare sõnul on kontsert saanud Pärnu sõprade ja tuttavate seas traditsiooniliseks koosviibimiseks jõulude ajal.

„Kui firmad korraldavad töötajatele jõulupeo, siis „Jõuluküte" on kahe ansambli jõulupidu koos sõpradega," selgitas Järvesaar Elu24-le.

Üritus jätkub Sugaris kell 23 peoga „Christmas@Home", kus seavad parimaid hitte DJd Andi Raig ja Möls.

Sugari programmijuhi Kert Klausi kinnitusel astuvad öösel lavale ka Bedwettersi ja Mushy muusikud, kes kannavad ette kolm töötlust tuntud klubihittidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles