Pubi Väike Klaus kutsub pühade ajal bailatama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored purjutasid reedel Tallinna lähedal pubis.
Noored purjutasid reedel Tallinna lähedal pubis. Foto: Urmas Luik

Pärnu pubi Väike Klaus kutsub laupäeval, 26. detsembril kella kaheksaks õhtul mängima seltskonnamängu Baila, mis viimase aasta jooksul tuntust kogunud üle Eesti ja piiridest väljaspoolgi.


Pubis Väike Klaus ootab igal laual huvilisi pakk Baila-kaarte, et mänguga tutvust teha või niisama mängides lõbusalt aega veeta. Bailatamiseks müüb pubi soodsa hinnaga vaadiõlut.



Baila on ainulaadne seltskonna- ja joomismäng kaartidega minimaalselt kolmele inimesele, kus iga mängija võiks omada isiklikku jooki. Kaardimängureegleid on 14, millest lihtsamad on sellised, kus naised või mehed jooma peavad. Keerulisemad ülesanded on seotud joomisviiside, sõnamängude ja riimide väljamõtlemisega. Need, kel ülesanded üle jõu käivad või kes aeglasemalt  hakkama saavad, on kohustatud lonksu võtma oma joogist.



Soovijad võivad Baila koju varuda Eesti suurematest linnadest või laenutada pubidest. Pärnus on kaardid müügil Port Artur 2s asuvas Exitis. Kaardipakki, milles on juhend nii eesti, vene, inglise, saksa, soome, rootsi kui läti keeles, saab ka koju tellida.



Baila-kaartide hind on orienteeruvalt 150 krooni ja täpsemat infot mängu ning mängu kättesaadavuse kohta leiab Baila veebileheküljelt aadressil baila.pri.ee.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles