Abikaasa kirjeldas Brittany Murphy viimast päeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brittany Murphy
Brittany Murphy Foto: Reuters / Scanpix

Varalahkunud Brittany Murphy abikaasa Simon Monjack kinnitas, et näitlejanna ei surnud ravimite üledoosi ega kannatanud söömishäirete all.

«Kuulujutud, et ta oli anorektik? Hullumeelne. Ta oli kõhn, kuid see oli ta loomulik kehaehitus,» ütles Monjack ajakirjale People.

«Ta kasutas taimseid ravimeid, mis ei kiirenda südametegevust. Seal polnud midagi, mis oleks võinud teda ohustada,» kinnitas murtud abikaasa.

Mehe sõnul oli nende majas vaid retseptiravim menstruatsioonivalude leevendamiseks ning natuke köhasiirupit.

Kui temalt küsiti otse, kas ravimiüledoos oli võimalik surma põhjus, vastas Monjack: «Selle võin praegu kohe välistada.»

32-aastane Murphy viidi 20. detsembri hommikul Los Angelese Cedars-Sinai haiglasse pärast seda, kui pereliikmed leidsid ta oma kodust teadvusetult. Teda püüti elustada, kuid tulutult.

Brittany viimane päev

Eelmisel laupäeval lõõgastus paar voodis ja vaatas kolme filmi, sest Murphy valmistus Filmiakadeemia liikmena oma lemmikut valima. Nad tellisid Brittany lemmikut, Tai toitu, ning näitlejanna sõi ema Sharoni valmistatud suppi. Sharon kolis nende juurde elama kolm ja pool aastat tagasi.

«Ta oli väsinud ja veidi kurvameelde, sest oli haige. Tal oli seljas oma roosa Beverly Hillsi hotelli hommikumantel ja ahvipidžaama. Vaatasime filme «It's Complicated», «Public Enemies» ja «The Princess and the Frog»,» kirjeldas Monjack.

Paariga ühines Murphy lemmik, malta koer Clara, kelle Monjack kinkis naisele eelmise aasta jõuludel.

«See on südantlõhestav, kuidas Clara kõikjalt Brittanyt otsib ja teda ei leia,» ohkas Monjack.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles