Urmas Alenderi laulude kontsert jõuab nüüd ka Rock Cafesse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: EstProg

Suvel Käsmus ning sügisel Talllinas, Tartus ja Pärnus suure menuga toimunud Urmas Alenderi laulude kontsert tuleb ettekandele veel vaid üks kord - 10. veebruaril Rock Cafes. Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides.

Urmas Alender oli muusik, laulja ja laululooja, kelleta ei kujutaks Eesti rockmuusikat ettegi. Niivõrd sügav on tema jäetud jälg. Juba 15 aastat oleme pidanud ilma Urmaseta hakkama saama, tema lauldud laulud aga elavad edasi ning ikka ja jälle tahame neid üha uuesti kuulata.

Urmas Alenderi lauldud lood kõlavad sedakorda uue põlvkonna lauljate esituses - Luisa Värk, Margus Vaher, Arno Suislepp ja Tuuli Taul. Kitarril saadab lauljaid Ain Varts, klaveril Margus Kappel ja Ursel Oja. Esitamisele tulevad nii Urmase enda kirjutatud lood kui ka tema poolt tuntuks lauldud Rein Rannapi, Jaanus Nõgisto ja teiste heliloojate teosed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles