Bullfrog Brown esitleb täna uut videot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bullfrog Brown
Bullfrog Brown Foto: Kaarel Nurk

Täna, 22. detsembril esitleb bluusitrio Bullfrog Brown Tartu klubis Illegaard videot loole «Papa Wolf». YouTube’i vahendusel saab Asko-Romé Altsoo käe all valminud videoga juba praegu tutvust teha SIIN.

«Kui üks versioon sellest videost levis juba varem, siis see on nüüd lõplik montaaž, millega me kõik väga rahul oleme,» rääkis ansambli laulja Alar Kriisa.

«Nagu mullu, anname ka tänavu aasta viimase kontserdi Illegaardis ning meil on rõõm seda videoesitlusega ühitada!»

Kui 2009. aasta veebruaris ilmunud albumilt pärinevas «Papa Wolfis» mängis Bullfrog Browni kitarrist Andres Roots veel dobrot, siis poolel bändi viimasest plaadist «Moon and Central» ning lõviosal tänavu Eestis, Soomes, Suurbritannias, Prantsusmaal ja Poolas antud pealt 70 kontserdist kõlas juba Waldeni akustiline kitarr – ning see fakt ei jäänud ka USA Oregoni osariigis paikneval kitarritootjal märkamata.

«Walden Guitars tervitab uhkusega Andrese astumist Waldeni artistide ridadesse,» kirjutas Walden Guitarsi ametlikus pressiteates kitarridisainer ja KHS Fretted Instrument Divisioni juht Jonathan Lee.

«Andres ja Bullfrog Brown teevad fantastilist bluusi ja meie jaoks on suur au, et Andres igal pool just meie Walden T550ga esineb.»

Nüüd juba mitme Waldeniga varustatud Bullfrog Brown on alustanud uue heliplaadi salvestamist, mis peaks esialgsete plaanide kohaselt ilmavalgust nägema 2010. aasta suvel. 2009. aastal ilmunud «Bullfrog Brown with Steve Lury» ja «Moon and Central» on nii meil kui mujal fännide ja kriitikute poolt väga hästi vastu võetud - viimatimainitu oli nädala albumiks nii Eesti Päevalehes kui Prantsuse Terre Marine FM-i raadiosaates Maxwell Street.

Belgia veebiajakiri Rootsville.be nimetab plaati «moodsa bluusi absoluutseks meistriteoseks». Bullfrogi mulluse EP «Mother River Delta» valis Kanada veebileht Blues Underground Network aasta parimaks Euroopas tehtud bluusiplaadiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles