Maris Uusna hirmutas oma last Anu Saagimiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maris Uusna:"Kui sa paha laps oled, siis jõuluvana sel aastal kinke ei too! Kuusepuu sees võib end peita hoopis Anu Saagim!"
Maris Uusna:"Kui sa paha laps oled, siis jõuluvana sel aastal kinke ei too! Kuusepuu sees võib end peita hoopis Anu Saagim!" Foto: elu24.ee
Elu24s ilmus hiljuti artikkel «Kuidas last magama saada? Helista politseisse». R2 hommikuprogrammi juht Maris Uusna tunnistas uudist kommenteerides, et hirmutas oma pisipoega mõni aasta tagasi näiteks Anu Saagimiga.

 

Üks ameeriklannast ema lasi oma poja magama saamiseks käiku äärmuslikud meetmed. Nimelt nõudis ema, et ta 14-aastane poeg arvutimängu lõpetaks ja magama läheks, kirjutas foxnews.com.

Kuigi kell oli ammu üle südaöö, jätkas laps arvutimängude mängimist. Ema vihastas selle peale ja helistas kell 2.30 politseisse ja palus politseinikel kohale tulla, et ta lapsele aru pähe panna.

Saatejut Maris Uusna tunnistas, et maadles aastaid tagasi samuti pojaga, kes ei tahtnud õhtuti õigel ajal magama minna. Kuna Maris oli tollal Anu Saagimi majanaaber, siis hirmutas ta oma väänikut bravuuritariga: «Kui sa kohe magama ei jää, siis kutsun kohale Anu Saagimi!» Poisiklutt läks sellise jutu peale kibekähku tuttu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles