Jõulud Ministry of Soundiga!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marc Hughes
Marc Hughes Foto: Privé
Peale pühadel toimuvat söögiorgiat peab ennast liigutama ja seda peab kindlasti tegema õige muusika järgi õiges kohas. Sel reedel, 25.detsembril, toimub klubis Privé maailma suurima klubibrändi Ministry of Sound pidu. Tegu on suurejoonelise jõulupeoga, kus plaadimängijate taga MOS resident-DJ Marc Hughes ning kohalik MOS resident DJ Widenski.

Ministry of Soundi näol on tegemist brändiga, mis koondab enda alla klubi MOS Londonis ja Egiptuses ning plaadifirma, populaarse HED KANDI ning lisaks veel MOS-TV ning MOS-Radio. MOS kontorid asuvad Londonis, Sidneys, Berliinis ja New Yorkis. MOS Londoni ööklubi avati 1991 aastal ja oli inspireeritud New York'i Paradise Garage'ist. See oli esimene klubi Londonis, mis pühendus vaid housemuusikale. Klubi eestvedaja DJ Justin Berkmanni idee klubist oli vastupidine teistele, tema jaoks algas klubi helist, valgustusest ning viimase olulise osana tuli disain. Tänapäeval on MOS Londoni klubi maailma muusikamaastiku eesotsas. 2009 aastal valiti see DJ Magazine'i hääletuses TOP 100 maailma klubi nimekirjas kuuendaks. Ministry of Sound peod toimuvad üle kogu maailma ning toovad klubilisteni hetke parimaid artiste ning DJ'sid. Ka klubi Privés toimuvatel pidudel kasutatakse originaal Ministry Of Sound dekoratsioone, visuaale ning esinejaid.

Esimesel peol plaate mängiv DJ Marc Hughes alustas oma karjääri 15 aastat tagasi. 1999 aastal sai temast ametlik MOS resident ning alguse sai karjäär, mis viis teda kõikjale Euroopas, Aasias, Põhja-Ameerikas. Ta on jaganud lava selliste tegijatega nagu Deep Dish, Masters At Work, Felix Da Housecat, Tiefschwarz. Lisaks DJ tööle juhib Marc raadiosaadet BBC 6 Music kanalis, produtseerib lugusid ning tutvustab ja bookib uusi talente kõikidest muusikavaldkondadest. 2008 aastal sai tema raadiosaade Sony Radio Academy auhinna, mis võrdub raadiosaadete jaoks Oscariga.

Ministry of Sound peod toimuvad edaspidi üle kuu neljandal reedel!

Klubi Privé uksed avatakse kell 00:00. Pilet 200 krooni, flyeriga 150 krooni ning family-listiga 100 krooni. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu eraldatud tsoonis, mis annab võimaluse pidu veelgi glamuursemaks, privaatsemaks ja erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee , tel: +3726310580, mob: +37256256000

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles