Marje Hansar ja Riho Rõõmus eitavad suhte purunemist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho Rõõmus ja Marje Hansar Solarise keskuse pidulikul avamisel 09.10.09
Riho Rõõmus ja Marje Hansar Solarise keskuse pidulikul avamisel 09.10.09 Foto: elu24.ee
Aastaid lahutamatu paarina seltsielu rikastanud Riho Rõõmus (49) ja Marje Hansar (50) liiguvad juba kuid eraldi - kui Riho soleerib üksi, siis Marje saatjana figureerib Reno Hekkonens (34), Krista Lensini (38) ekspeika, kirjutab Kroonika.

Varem oma Lauluväljaku direktorist elukaaslase Riho Rõõmusega aega veetnud Õllesummeri perenaine Marje Hansar eelistab juba mõnda aega Reno Hekkonensi seltsi.

Marje ja suhtekorraldaja Reno on viimased pool aastat jäänud koos silma pea kõikidel seltskonnaüritustel. Suvisel Rabarockil, Kanal 2 sünnipäevapeol, Blacky juubelikontserdil, jne. 

Isegi moelooja Tiina Talumehe novembris toimunud uue kollektsiooni esitlusele Nokia Kontserdimajja saabus Marje taas Renoga. Samal üritusel oli ka tema kaasa Riho Rõõmus, kes väisas showd ihüksi.

Riho sõnul on Marjel omad huvid ja temal omad ning ta ei pane pahaks, kui naine vahel oma sõprade seltskonnaga, kuhu kuulub ka Reno, väljas käib.

Olete te siis Marjega siiani ikka koos?

«Füüsiliste ja traditsiooniliste tunnuste järgi küll, jah,» kinnitab Riho.

Marje kummutab samuti info, justkui oleks tema ja Riho suhtes kriis. Renoga on naisel enda sõnul aga vaid tööalane suhe! 

Pikemalt loe juba värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles