Rannap ja Sibul võtsid Birgiti seltsi

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ardi Truija

Riho Sibula ja Rein Rannapi jõulutuuri „JõuluKUUL" kahe mehe kontserdile lisandus kolmas esineja: äsja lõppenud saates "Eesti otsib superstaari" tuntuks saanud Birgit Varjun.


„Soov kutsuda jõulutuuril osalema saate parim naislaulja idanes minus juba suvel, isegi enne saatesarja algust. Juba siis, kui ma augustis tegin Sibulale ettepaneku koostööks, nimetasin talle, et loodan leida saatest meile huvitava naispartneri," rääkis Rannap ammu plaanitud ja Birgitiga aegsasti läbi räägitud kavast Meie Maale. „Muidugi ei osanud ma siis veel isegi mitte loota, et välja ilmub nii jõuline, nii ebaeestlasliku rokihäälega lauljatar, nagu seda on Birgit.

Oma sõnul lausa "Eesti otsib superstaari" esimesest eelvoorust Birgiti võimsast ja käredast, ent samas jälle hoopis kaunilt kahisevalt kõlavast õrnast häälest lummatud Rannap tõdes, et tajus Birgiti talenti kohe: Birgit on kaheldamatult tänavuse aasta Eesti parim naislaulja.

„Küllaltki ammu mõistsin ka seda, et tahan just tema kaasa kutsuda Riho Sibula ja minu jõulutuurile," nentis Rannap. „Birgiti esinemine meie kontsertidel on arvestatava kaaluga ja ajaliselt küllaltki mahukas."

Saates "Eesti otsib superstaari" teise koha võitnud Lõunas-Eestis Sangastes elav ja juba 15 aastat laulmisega tegelnud Birgit esitab tuuril „JõuluKUUL" tuntud jõululaule, Rannapi uusi, just tema jaoks loodud laule ning duette Riho Sibulaga.

Kontserte kuuleb 23. detsembril Rakvere kirikus, 25. detsembril Pärnu Eliisabeti kirikus, 26. detsembril Keila kirikus, 27. detsembril Tallinna Kaarli kirikus, 28. detsembril Tartu Peetri kirikus, 29. detsembril Rapla Maarja-Magdaleena kirikus ja 30. detsembril Kuressaare Laurentiuse kirikus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles