Playboy Eesti tegevjuht: eelistame noori inimesi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy märtsinumbri kaanestaar Dea Sumin
Playboy märtsinumbri kaanestaar Dea Sumin Foto: Playboy
Täna potsatas Elu24 postkasti rõõmustav teade - Playboy Eesti jätkab uuest aastast ilmumist!

Elu24 uuris Playboy jätkajalt, Jänkupoiss OÜ Juhatuse liimelt Joel Kirsimaalt, mis on nende lähiaja plaanid, kes võiks olla tulevased kuumad kaanestaarid ja milliseid radikaalseid muutudatusi võib Playboy fänn uuenenud väljaandelt oodata.  

Kes saab Playboy uueks tegevtoimetajaks?

Rääkides toimetusest, siis hetkel jätkame veel vana tiimiga. Nemad on seda ajakirja teinud ning on hästi kursis igapäevatööd puudutavate asjadega. Ma ei näe vajadust kõike kohe vundamendini maha lammutada ja siis nullist alustada. Ikka järk- järgult.

Kohe ilmuvad ka töökuulutused CV-online portaalis. Kindlasti tahame oma toimetusse uusi huvitavaid inimesi. Uute töötajate värbamisega oleme aga väga ettevaatlikud, sest otsime tõesti asjalikke tegijaid ja pidevalt inimesi välja vahetama hakata ei taha. Eelistame noori inimesi.

Mis tuleb uues Playboys olema teistmoodi? 

Ajakirja sisu muudame natuke mitmekesisemaks. Playboy saab nüüd olema pisut vähem konservatiivsem ja rohkem meelelahutuslikum. Kindlasti ei toimu muudatused päevapealt, vaid ikka tasa ja targu number numbri haaval.

Kas võiksite paljastada, kes on jaanuarikuu kaanestaar?

Rääkides kaanestaaridest, siis me ei luba, et iga numbri kaanel saab olema mõni A-kategooria nägu. Eesti mastaapide juures oleks selline lubadus ilmselge liialdus.

Küll aga paneme oluliselt rõhku pildiseeriate kvaliteedile. See tähendab, et enne pildistamist töötame koostöös kaanestaari/playmate'i endaga välja põhjaliku ja töötava lahenduse ning alles siis, kui kõik asjad klapivad, teeme projekti teoks.

Kõik see nõuab rohkem aega, kui tavaline pildistamine. Vastutajaks on kogu pildistamist puudutav tiim. Kõikides Playoy fotoprojektides osalejatega tahame jätkata koostööd ka edaspidi. Toetame neid läbi Playboy ürituste ning reklaamikanalite, seega mõlema osapoole rahulolu on väga oluline!

Moeseeriad ostame esialgu sisse. Kõik pakkumised on teretulnud. Aga kaanestaar võiks olla Anu Saagim. Hea idee ja lahenduse korral oleks see kasulik kõigile, eriti  Playboy ja Elu24 lugejale.

Tuult tiibadesse uuenenud Playboyle ka Elu24 poolt! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles