Brittany Murphy surma põhjuseks oli retseptiravimite üledoos?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brittany Murphy
Brittany Murphy Foto: SCANPIX

32-aastasena eile ootamatult surnud Näitlejatar Birttany Murphy surma põhjuseks oli samade retseptiravimite üledoos, mis viis hauda ka Michael Jacksoni.

 

Murphy oli väidetavalt kangetest valuvaigistitest sõltuvuses mitmete ilulõikuste tulemusena tekkinud krooniliste valude tõttu ning üheks peamiseks ravimiks, mida naine tarvitas, oli ka Jacksoni poolt liigselt tarvitatud Vicodin, vahendab Briti ajaleht The Sun.

Murphyl, kes oli abielus Šoti päritolu stsenaristi Simon Monjackiga, olid teadaolevalt ka söömishäired, mis andsid omakorda alust kuuldustele näitlejatari kokaiinisõltuvusest, mida naine raevukalt ümber lükata üritas.

Naine kuulutati meedikute poolt surnuks pühapäeval kell 10.04 kohaliku aja järgi ning surma põhjuseks peetakse infarkti, ent sõprade arvates on surma põhjuseks pikka aega kestnud võitlus kangete valuvaigistite sõltuvusega.

«Me kartsime, et midagi sellist võib juhtuda. Brittany on elanud piiri peal. Tal oli päris kindlasti narkoprobleem ja me palusime kõik, et ta abi otsiks. Kahjuks kõlasid meie palved kurtidele kõrvadele.

Kõik Murphy majast leitud ravimid uuritakse põhjalikult läbi ning Murphy surnukehale sooritatakse toksikoloogiline ekspertiis, mis võib võtta aega kuni kuus nädalat.

Vaid mõni nädal enne surma kaotas naine rolli filmis «The Caller», kuna ta «ebasobiv käitumine» vihastas filmi võttemeeskonda. Kuu alguses viidi ta abikaasa haiglasse pärast seda, kui ta Puerto Ricost Los Angelesse jõudnud lennukis enam teadvusele ei tulnud. Mehe tollaste sõnade kohaselt oli ta abikaasal lihtsalt astmahoog.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles