Eesti Playboy jätkab ilmumist

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Playboy maikuu esikaanel on Mai Leemet
Playboy maikuu esikaanel on Mai Leemet Foto: Kaupo Kikkas / Playboy Eesti
Kaubamärgi Playboy litsentsiläbirääkimised on lõpusirgel ning ajakiri Playboy jätkab  ilmumist. Värske number on valmimisel ning jõuab müügle jaanuari teisel poolel.

Kokkuleppel litsentsiandjaga Playboy International Inc.-ga kompenseeritakse ettemakstud tellimused vastava perioodi ulatuses tasuta ajakirja tellimuse näol ja vahepeal ilmumata jäänud numbrite võrra pikendatakse tellimusi.

Otsekorraldusega tellijad, kellelt on debiteeritud raha vahelejäänud numbrite eest, kompenseeritakse see sarnaselt, saates neile nii mitu numbrit, kui mitme numbri jagu on üleliigselt debiteeritud.

«Hetkel on uuendamisel ja peatselt taaskäivitatakse ka  uus ning senisest sisukam playboy.ee kodulehekülg. Playboy.ee vahepealse maasoleku tõttu ei debiteerita cyberclub'i liikmetelt ühe  kuu tasu,» selgitas Jänkupoiss OÜ Juhatuse liige Joel Kirsimaa

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles