Superstaar Ott tõi Pärnu miksimeistrile võidu

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu räpp-artist ja produtsent B2H.
Pärnu räpp-artist ja produtsent B2H. Foto: Erakogu

Pärnu hiphopiartist B2H võitis Power Hit Radio korraldatud võistluse, milles tuli remiksida TV3 show "Eesti otsib superstaari" finalistide lugusid. Võidu tõi sealjuures remiks värske superstaari Ott Leplandi esitatud loost.


"Võtsin miksimiseks Oti esiatud Snoop Dogi loo "Who I Am (Whats My Name)"," rääkis B2H ehk kodanikunimega Andres Selgoja. "Sain Oti vokaali, millele panin oma tausta, ja tegin hiphopi stiilis remiksi."

Konkursil osales kokku 37 remiksi, mida sai kuulata Power Hit Radio kodulehel internetis, ja nende seast valisid kuulajad oma lemmiku.

Selgoja kinnitusel peaks Power Hit Radio hakkama mängima tema versiooni Ott Leplandi esitusest. Teistele raadiotele tohib noormees edastada oma remiksi alates jaanuarist.

"Remiksivõistluse võit andis mulle positiivse tõuke, mida on vaja igale artistile," märkis tänavu oma esimese albumi avaldanud B2H. "See andis usku, et B2H on tegija! Tulevikuplaanide jaoks on see võit kindlasti hea ja lisab reputatsiooni. Muidu kipuvad DJd sind ikka ära unustama, aga kui oled teinud midagi koos mõne tõsisema artistiga, võetakse sind ennastki tõsisemalt."

tulevikuplaanidest rääkides märkis B2H, et ta teeb koostööd Soome noore räppari Jyrisega. Selgoja toodab video noormehe singlile "Amazing", pärast seda avaldatakse lugu ametlikult.

"Tegu on üsna tundmatu artistiga, aga mulle istub tema muusika," lausus B2H.

Varem on B2H tootnud mitu muusikavideot Eesti artistidele. 2008. aastal saavutas üks tema tehtud muusikavideo MTV Eesti "Top 100" edetabelis lausa esikoha.

TV3 tele-show "Eesti otsib superstaari" kolmas hooaeg lõppes suure kontserdiga pühapäeval Tallinna linnahallis.
Saatesarja kolmandaks võitjaks valisid televaatajad Tallinna lähedalt Jürilt pärit Ott Leplandi, kes võitis auhinnaraha sada tuhat krooni ja plaadilepingu.

Kuula B2H võidukat remiksi siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles