Evelyn Mikomägi meelitab lapsi sushit sööma

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Mikomägi kutsus oma Roosikrantsi sushibaari Sushi Cat kohale erivanuses lapsi, et üheskoos kokku panna lastemenüü, mille nimeks sai Happy Kitty ehk Rõõmus Kiisu.
Evelyn Mikomägi kutsus oma Roosikrantsi sushibaari Sushi Cat kohale erivanuses lapsi, et üheskoos kokku panna lastemenüü, mille nimeks sai Happy Kitty ehk Rõõmus Kiisu. Foto: XL-studios
Möödunud pühapäeval kutsus eksmiss Evelyn Mikomägi oma Roosikrantsi tänaval asuvasse värvikasse sushibaari Sushi Cat kohale eri vanuses lapsi, et üheskoos kokku panna lõbus  lastemenüü, mille nimeks sai Happy Kitty (Rõõmus Kiisu).

Katsejänesteks olid muuhulgas Monika Tuvi pojad Mac & Sam, Ithaka Maria ja Tomi Rahula tütar Agathe Vega, taaskasututatavate lasteriiete disaineri Marilin Rooba poeg Hugo ning Evelyn'i enda 9-kuune poeg Sanders.

Evelyn, kust selline idee - laste sushimenüü? Tavaliselt pole lapsed ju suured toore kala sõbrad? 

Minu arvates on sushi tänaseks südameid võitnud nii täiskasvanute kui ka laste seas. Paljud vanemad eelistavad pitsa asemel oma lastele tervislikku toitu pakkuda.

Lapsevanematest kliendid on rääkinud meile, kuidas perele sushi koju toomine ja lastega pulkadega söömine on saanud iganädalaseks rituaaliks. Tihti näeme majas armsat vaatepilti ka lastest, kes oma vanemaid või vanavanemaid esimest korda sushit sööma õpetavad.

Milline siis üks sushi lasteeine välja näeb?

Tegime laste endi abiga neile oma eine, mis peaks meeldima ka kõige skeptilisematelegi tegelastele. Lõbusa välimusega Happy Kitty sisaldab vägagi tervislikke komponente - riisi, lõhet, lumekrabi, muna, tofut, avokaadot, kurki, paprikat, salatilehte, kreemjuustu, seesamiseemneid, nori lehte, ingverit ja wasabit.

Vaid 45 krooni maksev lastekomplekt serveeritakse puidust alusel koos sojakastme, rohelise tee ja miso supiga. Päris ahvatlev, kas pole?

 

Vaata pilte lõbusast laste sushipühapäevast Sushi Cat'is! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles