Bravo lastepeol lõbutseti jõulumeeleolus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteüritus "24tundi Karaoke Star" klubis Bravo.
Lasteüritus "24tundi Karaoke Star" klubis Bravo. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pühapäeval toimus klubis Bravo järjekordne lastepidu "24tundi.ee Bravo karaoke star", kus lapsi lõbustasid elusuuruses Päkapikk ja Limpa.


Nagu jõuluajal ikka, valitses Bravos pühapäeval mõnus jõulumeeleolu. Lapsed olid peole tulnud päkapikumütsides ja aeg-ajalt kostsid kõlaritest jõululaulud.

Teist korda lastediskole pidutsema tulnud 12aastase Robi sõnul oli pidu väga lahe, kuid võrreldes esimese peoga oli eakaaslasi vähem. Sellest hoolimata rõõmustas Rääma põhikoolis õppiv poiss, et temavanustele selliseid pidusid korraldatakse. "Nüüd on koht, kuhu sõpradega tulla," ütles ta.

Lastele jagati kommi ja piparkooke. Laval pakkusid meelelahutust WAFi pisikesed tantsijad. Soovijad said võimaluse mikrofoni Limpale midagi head öelda. Head sõnad, nagu "sa oled sigalahe" ja "häid jõule", tegid limonaadiseale nii palju rõõmu, et panid ta lausa tantsima.

Peo tipphetkeks kujunes karaokevõistlus. Laste seas populaarseimaks looks oli "Keelatud maa". Seekord pääses finaali Markus, kes laulis samuti Maarja populaarset lugu. Pärast lauluvõistlust korraldati tantsuvõistlus, millest võttis osa enamik pidulistest. Žürii liikmete Päkapiku ja Limpa jaoks olid noored tantsuoskuse poolest nii tasavägised, et limonaadiga said auhinnatud kõik.

Karaokevõistlusest võtsid osa ka 13aastased Pamela ja Kristin, kes tulid peole koolis rippunud kuulutuse peale. "Tulime siia, et pidutseda ja karaoket laulda," rääkis Pamela. "Laulame vabal ajal näiteks Eurovisiooni laule või sõprade sünnipäevadel." Kristin lisas, et pidu on väga tore ja plaan on kindlasti järgmine kordki tulla.

Viieaastane Getter tuli peole koos isa Ragnariga. Nii isa kui tütar jäid peoga rahule.

"Vägev pidu, lapsed saavad tantsida," lausus Ragnar. "Karaokevõistlusel võiks olla rohkem lastele mõeldud laule ja peol võiksid käia ka veidi nooremad lapsed oma vanematega."

Järgmine „Karaoke star" toimub juba jaanuaris. Peol jätkub kevadeni kestev karaokevõistlus, mille võitja saab kevadel salvestada helistuudios täitsa isikliku plaadi. Karaoket laulma saab end registreerida e-posti aadressil star@bravoclub.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles