Pussycat Dolls täieneb uute liikmetega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Scherzinger.
Nicole Scherzinger. Foto: MIKE CASSESE/REUTERS
Ehkki kuulujuttude järgi on tüdrukutebänd Pussycat Dolls valmis iga hetk laiali minema, kinnitas selle looja, et ansambel ei kavatse tegevust lõpetada.

Algselt tantsutrupina tegutsenud Pussycat Dollsi lõi koreograaf Robin Antin 1995. aastal, kirjutab Femalefirst.

Nüüd kinnitas ta, et ansambel jätkab kindlasti tegevust, kuid juhtfiguurile Nicole Scherzingerile lisanduvad värsked tegijad.

«Nicole tuleb tagasi stuudiosse. Töötame praegu uue muusika kallal. Pussycat Dollsi tulevad uued näod,» rääkis tantsukunstnik.

«Olen selle üle väga põnevil. Igas naises ja tüdrukus on peidus Pussycat Doll ja ma olen alati tahtnud tuua mängu uusi nägusid, et seda tõesti välja näidata,» lisas Antin.

«Pussycat Dolls ei lähe laiali. Mina olen selle bändi looja ja kaubamärgi omanik. Mina olen see, kes saaks öelda, millal asi läbi saab. Aga asi ei ole läbi,» rõhutas koreograaf.

Ta polnud nõus ütlema, kes praegustes liikmetest (Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Jessica Sutta ja Melody Thornton) lahkuma peab, kuid kinnitas, et uued liikmed puhuvad bändile taas elu sisse.

«See saab koosnema Nicole’ist ja mõnest uuest näost. Mõned tüdrukutest tahavad lahkuda ja oma asju ajama hakata. Me liigume edasi ja oleme põnevil. Otsime uusi tüdrukuid,» rääkis Antin.

«Praegu on Pussycat Dollsi arengus kolmas etapp, kuna tegime esimese ja teise albumi ning nüüd töötame kolmandaga. Oleme tuuril ja palju uut on tulekul,» lõpetas koreograaf.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles