Ilus ja moodne

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Küütlevad näod


Peosaalis on jumele vähemal või rohkemal määral sära lisamine igati kohane, näitavad tänavused tippmeigisarjade jõulukollektsioonid. Näiteks nii Guerlain kui ka Clarins pakuvad kuldselt küütlevaid, samas vaoshoitud toone, mida saab vabalt ka argimeigis tarvitada.


Guerlain hiilgab ka pidulikult pitsilise näo- ja kehapuudri ning huuleläigete ümbrisega.



Nunnud värvitoosid

Bourjois pani lauvärvid ja põsepunad retrolikesse Pariisi pildikestega topsikutesse, meenutades nii oma ülemöödunud sajandisse ulatuvat ajalugu ja andes au romantilisele sünnilinnale. Pea samasugused värvikarbid tegidki toona Bourjois’st keiserliku teatri ametliku varustaja ja pariislannade lemmiku. Toosikestes on purpurset musta, helendavaid toone, lillat ja põskedele õhetust andvaid värve. Hinnad 185 kr ringis. 



Nu Nordik 7

Ohtralt originaalsust, loomisrõõmu ja moodsat mõtlemist – just säärane on Eesti noordisainerite looming, millega äsja seitsmeseks saanud disainipood Nu Nordik kaupleb. Võib-olla leiate sealsete moeaksessuaaride, ehete, muusikavaliku ja interjööridetailide seast jõulukingiks midagi ainulaadset? Mõni väike pross pole sugugi paha valik – pildil Helina Nelise kätetöö.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles