«Kirgede torm 1000» kauaoodatud erisaadet näeb laupäeval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felix ja Emma
Felix ja Emma Foto: TV3

Seriaali «Kirgede torm» põnevast fännipäevast valminud erisaade on vaatajate rõõmuks TV3 eetris juba eeloleva laupäeva õhtul. Muuhulgas näeb saates seda, kuidas kaks eestlasest fänni Kirgede tormi võtteplatsi uudistasid ja silmast silma kuulsate näitlejatega kohtusid.

Seriaali «Kirgede torm» (Sturm der Liebe) austajaile mõeldud uhke üritus toimus oktoobrikuus Münchenis ning tähistas 1000. osa salvestust. Bavaria filmistuudiotesse kogunesid Kirgede tormi kõige suuremad austajad üle Euroopa, teiste seas ka kaks eestlast, kellele avanes võimalus kohale sõita tänu TV3 fännimängule.

Saates jalutavad Marianne ja Urmas koos TV3 võttegrupiga Fürstenhofi tubades, jahivad lemmiknäitlejate autogramme ja katsuvad oma käega filmist tuntud kostüüme. Emotsioone ja üllatusi jagub ning saab naljagi, näiteks siis, kui eestlased hakkavad seriaalinäitlejatele tervitusklippide jaoks eesti keelt õpetama.

«Kirgede torm» on väga populaarne Saksa seriaal, mida meie vaataja on näinud juba alates 2006.aastast. Praegu on TV3 eetris hooaeg, mille keskmes on Felixi ja Emma suhtelugu.

«Kirgede torm 1000» on TV3 eetris laupäeval, 19.detsembril kell 18.25.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles