MOETURG raputab originaalsete ideedega!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TeaBag on Hanna Jaaksoni ja Martin Veismani ühisprojekt, mille tulemusena valmivad kasutatud t-särkidest, ägedad kandekotid.
TeaBag on Hanna Jaaksoni ja Martin Veismani ühisprojekt, mille tulemusena valmivad kasutatud t-särkidest, ägedad kandekotid. Foto: Kingikompott
TeaBag on Hanna Jaaksoni ja Martin Veismani ühisprojekt, mille tulemusena valmivad kasutatud T-särkidest ägedad kandekotid.

Teabag on keskkonnasõbralik, praktiline ja vastupidav; selles võib kanda kõike alates toidust ja lõpetades läptopiga.  

«Kuna särgid on erineva kuju ja värviga on iga kott ainulaadne ja erinev,» tõdeb idee autor Hanna Jaakson. Särgid kogusid noored oma sõprade ja tuttavate käest, kes lahkelt olid nõus oma kapinurgas seisvaid hilpe uuele ringile, uue idee jaoks andma.

Martin lisab: «TeaBag sobib igaühele, mina ei kujuta näiteks poes käikku enam ilma oma riidekotita ette».           

Esimesed kaks seeriat, mis mõlemad sisaldasid 25 «tiibäägi» leidsid kiirelt uued kodud. Nüüd on ka teil võimalus osa saada vahvast ideest või enda lähedasi põnevalt jõulude ajal üllatada.

TeaBagid jõuavad loetud päevadeks teieni ja seda Baltika kvartalis, Veerenni 24, kus toimub 17-20.detsembrini noorte disanerite laat «Kingikompott».

Koos on palju disainereid, õhus on hea meeleolu, originaalsed ideed ning head hinnad on peale kauba.

TeaBagi kohta leiad pilte ja infot aadressil: www.teabag.ee

Oled oodatud:
17.-18.dets kell 15.00 - 19.00
19.dets kell 10.00 - 17.00
20.dets kell 11.00 - 16.00

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles