Ivari Padar nautis seksikate vene kaunitaride ja stripparite showd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TARZAN jälle Tallinnas! Laupäeval, 12. detsembril klubis Panoraam oli Via Gra neidudega samal laval ka vene tuntuim meesstrippar Tarzan
TARZAN jälle Tallinnas! Laupäeval, 12. detsembril klubis Panoraam oli Via Gra neidudega samal laval ka vene tuntuim meesstrippar Tarzan Foto: Maksim Toome
Laupäeval, 12. detsembril väisas Tallinnat taas kord menukas vene strippar Tarzan. Mees jagas lava seksikate ukraina tüdrukutega bändist Via Gra. Kohal oli ka endine minister, praegune europarlamendi saadik sotsiaaldemokraat Ivari Padar.

Klubis Panoraam korraldatud pidu läks täismajale. Meesstrippar Tarzani lisaks olid laval ka Via Gra tüdrukud ning õhtut juhtis populaarne überseksikas vene tele- ja saatejuht Anfissa Tšehhova.  

Ivari Padariga (43) kaasas olnud võluv blondiin, kes majanduslikult raskel ajal eksministri silmad särama paneb, on 40-aastane advokatuuri kantsler Kristel Voltenberg.

Kiika pildigaleriid metsikust peost! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles