Neljapäeval selgub «KANNU KÕRTSI STAAR 2009»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kannu Kõrtsi Staar 2009 selgub 17 detsembril 2009
Kannu Kõrtsi Staar 2009 selgub 17 detsembril 2009 Foto: Kannu Kõrts
Põneva, sisuka ja meeleoluka superfinaaliga juba sel neljapäeval selgub «Kannu Kõrtsi Staar 2009», kelle esimest singlit võime juba varsti kuulda ka raadiojaamades.

KAS VÕITJA ON HELENA KARUTOOM, KES ON LUBANUD ALASTI POSEERIDA KÕIKIDE AJAKIRJADE KAANTEL?
Vaata videot SIIT.

VÕI ON VÕITJA HOOPIS SUPERSAATRI-BIRGITI PARIM SÕBRANNA REGINA SALUMÄE?
Vaata videot videot SIIT.

Põneva, sisuka ja meeleoluka superfinaaliga neljapäeval selgub «Kannu Kõrtsi Staar 2009» kelle esimest singlit võime juba varsti ka kõigis raadiojaamades kuulda ning kes on lubanud anda ka sisuka intervjuu raadiole Elmar.

Viimane finaalvoor möödus samuti rohkete üllatsutega. Kolm finalisti tõid lavale meeletult põnevad showd. Õhtujuhid olid  samuti seekord žüriiliikmeteks. Lisaks neile istusid žüriilaua taga Õhtulehe ajakirjanik Mari-Leen Albers ja fotograaf Meelis Tomson.

Suurte raskustega said žüriiliikmed lõpuks oma otsuse langetatud ning lahkuma pidi Silja Madison. Žüriiliikmed Erich Krieger ja Peeter Kaljuste esitlesid aga oma uuelt jõuluplaadilt värskeid laule.

17. detsembril,  algusega 21.00 algab suur Superfinaal kus astuvad lisaks finalistidele üles ka Nexuse- Merka (kes osaleb ka žüriis), X-sortiment,  Respekt (kes juba 23. detsembril esitleb Kannu Kõrtsis oma esimest, kauamängivat albumit «Tantsustaar»), «Kannu Kõrtsi Staar 2008» võitja Kairi Trigub.

Loomulikult ei puudu lavalt ka väljahääletatud finalistid, kellele annab Comopolitan üle stiilseima artisti auhinna.

Rasket otsust on Superfinaalis langetamas: Mart Sander, Aivar Riisalu, Merka ja Õhtuleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles