Reiu puhkekeskus kingib lastele päeva

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päkapikud Paikuse-Reiu talvemaal.
Päkapikud Paikuse-Reiu talvemaal. Foto: Reiu puhkekeskus

Reiu puhkekeskus korraldab sel reedel, 18. detsembril Pärnu pereabikeskuse ja lastekodu lastele päeva Paikuse-Reiu Talvemaal, kus räägitakse lastele jõululugusid ja legende ning mängitakse muistseid jõulumänge.


Iris Kool Reiu puhkekeskusest lisas, et peale selle külastavad lapsed kahte armast lambatalle Sossut ja Arieli nind sokk Jašat, saavad osaleda vineerist kujude tagant peetavas lumelahingus ja piiluda ka päkapikkude käsitöökotta. Seejärel minnakse tuppa, et värvida endale ise t-särk, juua tassike maitsvat kakaod ja süüa piparkooke.

Samal päeval kell 15 avatakse ka Reiu puhkekeskuses Paikuse-Reiu Talvemaa liuväljak. Väljaku õnnistavad sisse Eestit Vancouveri olümpiamängudel esindavad Irina Štork ja Taavi Rand. Lisaks esinevad väikesed iluuisutajad treener Lea Rand juhendamisel. Valgustatud liuväljal saab uisutada kuni õhutundideni.

Reiu puhkekeskus kutsub ühtlasi teisigi ettevõtteid üles tegelema jõulude ajal aktiivsemalt heategevusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles