Hed Kandi hävitab disko sel reedel!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hed Kandi
Hed Kandi Foto: Privé

Reedel, 18.detsembril, vallutab klubi Privé taaskord maailmakuulus klubibränd Hed Kandi ja seekord on Hed Kandi otsustanud hävitada disko. Nagu traditsiooniks saanud, on Hed Kandi peod alati seotud moega ja nii ka sel korral, laval Miami pesufirma Alenver surmavalt seksikas pesushow "Miami Bitch". Hed Kandi lennutab plaate mängima DJ Phil Flavershami Inglismaalt, kellele pakuvad omapoolset toetust kohalikud residendid DJ Chris Mil & JP.


Phil Flaversham on Hed Kandi lipu all pikalt kõndinud. Ta on näinud kõvasti vaeva et säilitada Hed Kandi kui brändi muusikalised väärtused ja samal ajal avastada uut põnevat muusikat, pakkudes klubilistele võrratuid DJ-sette ning kogumikke muusikafännidele. Alles hiljuti sõlmis ta koostöölepingu Steve Angello ja Laidback Luke'siga, et teha uus version Robin S'I hitist "Show Me Love", mi soli suurim klubihitt eelmisel aastal jai stub veel endiselt rahvusvaheliste tabelite tipus. Bootyluv'I uus single "Say it" ilmus Augustis ning on samuti vallutamas tantsupõrandaid. Phil toob Hed Kandi oma kogus headuses Privésse sel reedel.

Meeleolu loomiseks ava see lehekülg.

Laval Alenver pesushow, mis röövib nii naiste kui ka meeste mõistuse ühe ainsa hetkega. Detsembris Eesti turule jõudev Alenver pesufirma on pärit Prantsusmaalt kuid seadnud end sisse soojas Miamis. Eksklusiivse brändi pesu on mõeldud eelkõige stiilsetele aktiivset eluviisi armastavatele noortele. Seksika pesu teevad eriliseks erinevad metalsed või värvilised kummid, millel leidub intrigeerivaid sõnumeid. Kas julged olla teistest erinev, kas julged silma paista? Alenver pesu on aksessuaar, mida ei tule peita vaid julgelt näidata.

Seekordse Hed Kandi dresscode on Biitch-Wear. Otsige välja oma alterego ning bitchi rõivad või hoopis kelmikad rannariided kui julgete külma trotsida.

Klubi Privé uksed avatakse kell 00:00. Pilet 200 krooni, flyeriga 150 krooni ning family-listiga 100 krooni. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu eraldatud tsoonis, mis annab võimaluse pidu veelgi glamuursemaks, privaatsemaks ja erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee , tel: +3726310580, mob: +37256256000

Lisainfo:

www.clubprive.ee
www.hedkandi.com
www.alenver.com

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles