/nginx/o/2009/12/16/283250t1h7328.jpg)
Tartaletivormide põhi ja küljed katta õhukese piparkoogitaignakihiga, ilma et vorme enne määriks.
Tartaletivormide põhi ja küljed katta õhukese piparkoogitaignakihiga, ilma et vorme enne määriks.
4 dl (omatehtud) toorjuustu
3 muna
1,25 dl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
jõhvikad
Vahusta toorjuust suhkruga, lisa ühekaupa munad ja vahusta pärast iga muna ühtlaseks.
Tõsta vedel täidis piparkoogitaignaga kaetud vormidesse. Täidisesse pane jõhvikad.
Küpseta 175-kraadise ahju keskmises vahes 50 minutit.
Vormist oli neid päris kerge välja saada (võtsin kuumalt). Tartaletid tulid head ja nägid armsad välja. Piparkoogitaignast põhjale tuleb pikema küpetamise korral juurde mõnus karamellimaitse.
Tartaletivormid on ostetud Novaluxist.