Tartaletivormide põhi ja küljed katta õhukese piparkoogitaignakihiga, ilma et vorme enne määriks.
Piparkoogi-toorjuustu tartaletid
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täidis:
4 dl (omatehtud) toorjuustu
3 muna
1,25 dl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
jõhvikad
Vahusta toorjuust suhkruga, lisa ühekaupa munad ja vahusta pärast iga muna ühtlaseks.
Tõsta vedel täidis piparkoogitaignaga kaetud vormidesse. Täidisesse pane jõhvikad.
Küpseta 175-kraadise ahju keskmises vahes 50 minutit.
Vormist oli neid päris kerge välja saada (võtsin kuumalt). Tartaletid tulid head ja nägid armsad välja. Piparkoogitaignast põhjale tuleb pikema küpetamise korral juurde mõnus karamellimaitse.
Tartaletivormid on ostetud Novaluxist.