Tegevust alustab taas Erki tantsustuudio

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki tantsustuudio esinemine ööklubis Sunset.
Erki tantsustuudio esinemine ööklubis Sunset. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Erki stuudio kutsub noori 14. eluaastast alates tantsima, pakkudes nüüdis-, modern- ja jazz-tantsu ning kontaktimprovisatsiooni tunde.


Eri tantsijate ja koreograafide eestvedamisel hakkavad toimuma lühikursusedki.



Tantsuõpetaja Erki Meltsa sõnade kohaselt ootab stuudiolasi ees palju esinemisi. Kavas on valmistuda kevadiseks tantsuetenduseks ja suvisteks hansapäevadeks. Õpilastel on võimalus osaleda suvises tantsulavastuses.



Iga kuu toimuvad Pärnus tantsupühapäevad, kus näeb Eesti tipptantsulavastusi. Stuudiolastel on võimalus neid etendusi tasuta vaadata.



“Kellel on soov ennast tulevikus siduda tantsimisega, siis saab stuudios alustamiseks hea ja tugeva põhja,” märkis Melts. Hea, kui on tantsukogemus.



Kümne aasta jooksul on läinud Erki stuudiost kõrgkooli edasi õppima kaheksa tantsijat, kes on lõpetanud õpingud kas tantsija, koreograafi või tantsuõpetaja diplomiga.



Tunnid on kolm korda nädalas 4. jaanuarist alates Pärnus Hospidali 4 teisel korrusel. Esimene kokkusaamine ja nimede kirjapanek toimub 29. detsembril kell 15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles