Berliinis jäid inimesed pooleks tunniks gondlisse lõksu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Need Berliini Alexanderplatzi servas aknaid pesevad töölised on end vabatahtlikult üles riputada lasknud.
Need Berliini Alexanderplatzi servas aknaid pesevad töölised on end vabatahtlikult üles riputada lasknud. Foto: AFP / Scanpix

Berliini Alexanderplatzil toimuval jõuluturul olid inimesed sunnitud ligi pool tundi jäist õhku hingama, ise samal ajal maa ja taeva vahel rippudes.


Nimelt takerdus maast umbes kaheksa meetri kõrgusel ühe tivoliatraktsiooni gondel, milles viibis neliteist inimest, vahendab Der Tagesspiegel.

Õnneks oli lõbusõitu teinud inimestel ka õnne, kuna nad ei pidanud abi ootama, pea alaspidi rippudes, nagu juhtus saksa-ameerika rahvapeol augustikuus. Siis seiskus atraktsioon «Stargate», kus inimesed pool tundi pea alaspidi peadpööritavas kõrguses pidid rippuma.

Kohale saabunud tuletõrjujad tõid keset jõulusaginat lõksulangenud redelite abil kindla maa peale tagasi. Inimestest keegi viga ei saanud, kuid nii mõnedki olid väga ärritunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles