Uhke-Olga vahetas soengut ja lõpetas pidutsemise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Via Gra“ grupi kontsert toimus nädalavahetusel klubis „Panoraam“ - üle hulga aja võis piduliste seas märgata ka Uhket-Olgat
„Via Gra“ grupi kontsert toimus nädalavahetusel klubis „Panoraam“ - üle hulga aja võis piduliste seas märgata ka Uhket-Olgat Foto: Jelena Rudi
Ilugurmaan Uhke-Olga on teinud läbi totaalse muutuse. Kadunud on kaunitari pikad blondid kiharad ning pidudelgi võib endist peolooma kohata haruharva.

Elu24 uuris Uhkelt-Olgalt, mis juhtunud on.

Olga, oled taas oma soengut vahetanud. Miks? 

Selline tuju oli, et tahaksin muutusi elus. Kui naine tahab midagi muuta elus, siis esimesena läheb ta  ilusalongi.

Kas lühike juus on mugavam?

Mingis mõttes on küll. Juuksed puhkavad.

Aga miks tume, mitte blond?

Brünetina tunnen ennast väga harmooniliselt.

Miks Sind viimasel ajal nii vähe väljas pidutsemas näha on?

Mul ei ole nii palju vaba aega, et raisata seda tühjale pidutsemisele. Panen rohkem tähelepanu tervele eluviisile, veedan palju aega lapsega ja kallimaga. Kui on elulised probleemid, siis  ei ole  aega ega tahtmist väljas käia.

Viimasel ajal valin väga hoolikalt pidusid. Seoses majanduskriisiga on häid pidusid ka väheks jäänud. Paar korda veetsin nädalavahetusi Riias ja Moskvas. Seal sai nii puhata kui pidutseda. Uus õhkkond meeldis väga.

Kuidas Sinu ilusalongil hetkel läheb? Kas majanduslangus on ka seda mõjutanud?

Mõjutas. Panin kinni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles