Rakveres otsitakse modelle moelavadele

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modelle otsib firma Joy Starsystem, mille on loonud John Casablancas.
Modelle otsib firma Joy Starsystem, mille on loonud John Casablancas. Foto: Internet

Neljapäeval, 17. detsembril kell 16 algab Rakveres Art Cafés

casting

, kus otsitakse kauneid Eesti tüdrukuid modellideks maailma moelavadele ja moeajakirjadesse.



Tegu on rahvusvahelise modellide karjääri käivitava firmaga Joy Starsystem, mille on loonud John Casablancas, kes asutas 30 aastat tagasi senini tähtsaima ja tuntuima modelliagentuuri Elite.


Pärast pikka karjääri otsustas ta ärist mõneks ajaks puhata, kuid nüüd on John tagasi oma uue kontseptsiooniga Joy Starsystem.



Joy Starsystem'i nimi ja kontseptsioon on inspireeritud kuulsast "Star System'ist" ehk tähesüsteemist, mis on pärit 1930ndate ja 1940ndate aastate Hollywoodi stuudioist ning mis loodi, et teha kuulsaks uusi näitlejaid ja näitlejannasid.



2009. aasta novembrist tegutseb Joy Starsystem ka Eestis ning otsib modelle meiegi tüdrukute seast. Seega toimubki Rakveres

casting

ehk ülevaatus, kuhu on oodatud kõik tütarlapsed, kes sooviksid modellindusega tegeleda.



Neiud peaksid olema vähemalt 14aastased ja 170 cm pikad ning kõhna kehaehitusega, nad võiksid riietuda kitsamatesse teksadesse ja lihtsasse toppi või T-särki.



Casting

'ule tulekuks peaksid neiud kindlasti enne luba küsima oma vanematelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles