Heidy Purga ja Jaanus Rohumaa salasuhe jõudis kooseluni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuripealinna programmiosakonna juhataja Jaanus Rohumaa loodab avada Tallinna mereäärse tsooni.
Kultuuripealinna programmiosakonna juhataja Jaanus Rohumaa loodab avada Tallinna mereäärse tsooni. Foto: Peeter Langovits.
Raadio 2 peatoimetaja, Heidy Purga ning tipplavastaja, Jaanus Rohumaa salasuhe on lõpuks jõudnud kooseluni, kirjutab Kroonika.

Heidy Purgat (34) ja Jaanus Rohumaad (40) võis möödunud neljapäeva öösel näha käsikäes jalutamas läbi vanalinna. Purga saabus R2 jõulupeolt klubist Korter ning Rohumaa jalutas talle läbi vanalinna vastu.

Seejärel suundus paarike oma vanalinnas asuva pesa poole. Paarike seisis pealtnägijate sõnul pikalt veel maja ukse ees, et Jaanus saaks enne tuppa minekut suitsu teha.  

Rohumaad ja Purgat nähti koos ka möödunud nädalal Rock Cafes, kus nauditi koos bändi Air kontserti. 

Elu24 sai juba möödunud aasta sügisel mitmeid vihjeid selle kohta, et R2 peatoimetaja ja Juhan Paadami asemel Eesti eurolaulu meeskonna uueks juhiks valitud Heidy Purga on lahku läinud oma elukaaslasest Bert Prikenfeldist aka DJ Critikalist.

Purga raius toona, et kuulujutud nende lahkuminekust ei vasta tõele. Samas kinnitasid paarikese sõbrad, et Purga on just välja kolimas nende ühisest Asula tänava korterist. Purga ja Critikali lahkumineku põhjuseks oli väidetavalt R2 peatoimetaja suur töökoormus ning teineteisest lahkukasvamine.

«Heidy ronib mööda karjääriredelit vaikselt ülespoole, aga Critikal on jäänud praktiliselt sinna, kust ta kunagi alustas,» väitis üks paarikese tuttav toona. Selleks ajaks oli Critikalil ja Purgal seljataga juba kümme aastat kestnud kooselu. 

Siiski võis DJ Critikali ja Purgat näha veel koos tänavusel presidendi vastuvõtul Jõhvi kontserdisaalis ning Heidy salaarmastust, Jaanus Rohumaad oma hüljatud naise, Mae Kiviloga, suvel presidendilossi roosiaias kultuuritegelaste vastuvõtul. Jaanusel on teatrikunstnik Mae Kiviloga (41) kaks last.

Loo kangelased ise oma kooselu kommenteerida ei soovi. 

Kiika pildigaleriid paparatso tehtud fotodest! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles