Järgmine mahelaat tuleb Pärnus koos vastlatega

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Pärnus teist korda peetud mahelaadal läksid kõige paremini kaubaks toiduained.
Laupäeval Pärnus teist korda peetud mahelaadal läksid kõige paremini kaubaks toiduained. Foto: Ants Liigus

Läinud laupäeval Pärnu Keskuse esisel väljakul peetud mahelaat läks korraldaja Marko Põldsami hinnangul korda, sama seisukohta olid jaganud laadal toimetanud 73 kauplejat.


„Lihatooted läksid hästi, kala, üldse toiduained,” nimetas Põldsam laada enimläinud kaupa. „Lambanahamüüja oli rahul, rahul oli sussimüüja, Eestis tehtud nahkjalatseid võeti päris hoolega.”



Ehkki esimese, novembris toimunud mahelaadaga võrreldes oli seekord rohkem nii müüjaid kui ostjaid, järgmise laada müügilette veel paika ei panda.



„Ei välista, et kauplejate soovil tuleb laat teha jaanuaris, aga veebruaris tuleb kindlasti,” väitis Põldsam. „Tahaks teha selle vastlapäeva paiku, ühildada linna üritusega, nii et koos oleksid liulaskmine, muusika ja laat.”



Aeg 16. veebruaril jõudva vastlapäeva kandis oleks Põldsami arvates laada tarvis igati soodne, sest jõulude ja aastavahetuse järel talveunne suikunud elu virgub sellal Eesti iseseisvuspäeva pidustusteks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles