Londoni restoran The Cinnamon Club loodab saada kõige teravamat tšillipipratoitu pakkuva söögikoha tiitlit.
Londoni restoran pakub maailma kõige teravamat tšillipipratoitu
Restorani peakokk Vivek Singh kasutas enda retsepti järgi valmistatud lambalihast roas, mis kannab nime Bollywood Burner, India päritolu, ülimalt teravamaitselisi tšillipiprakaunu ja karrit, kirjutab Yahoo news.
Koka sõnul on see roog nii teravamaitseline, et enne Bollywood Burneri lauale toomist võetakse klientidelt kinnitus, et nad on riskidest teadlikud.
Restoran soovib teravamaitselise lambaliharoaga Guinnessi rekordite raamatusse jõuda. Rekordite raamat peaks oma otsusest kolme nädala pärast teadma andma.
Isegi need kliendid, kes eelistavad teravamaitselisi toite, tunnistasid, et Bollywood Burner on klass omaette.
Kokk Vivek Singhi sõnul on tema lambaliharoas kasutatav tšillipipar rohkem kui 100 korda teravam kui jalapeno pipar ja mitu korda teravam kui Cayenne`i pipar.
Uut labaliharooga maitsmas käinud gurmaan selgitas, et kui tavaliselt lööb inimese süda 68 korda minutis, siis selle roa söömise ajal tõusis südamelöökide arv 128 korrani minutis.