Colin Firth tahaks veel ühe «Bridget Jonesi» teha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2009. aasta Veneetsia filmifestivalil nimetati parimaks näitlejaks Colin Firth
2009. aasta Veneetsia filmifestivalil nimetati parimaks näitlejaks Colin Firth Foto: Reuters / Scanpix
Näitleja Colin Firth ütles hiljuti, et osaleks meeleldi veel ühe «Bridget Jonesi» filmi võtetel.

Firth kehastas kahes esimeses filmis Renee Zellwegeri kehastatud peategelase Bridgeti ihalusobjekti Mark Darcyt, kirjutab Digitalspy.

Viimaste kuulujuttude põhjal plaanib stuudio Working Title filmile veel ühe järje vändata.

«Ma tean ainult seda, mida teiegi. Võib-olla te ei usu seda, aga ma tõesti ei tea. Ma ei hoia Working Title’i inimestega pidevat kontakti,» ütles Firth kõlakaid kommenteerides.

«Ma ei näe põhjust, miks seda mitte teha. Minu arvates oleks asi seda väärt. See idee meeldib mulle, kuna ma leian, et piisavalt palju aega on möödas ja me ei ripneks enam kahel esimesel filmil sabas,» arutles näitleja.

«Me kõik oleme natuke vanemaks saanud. Ma usun, et selle filmi tegemine oleks lõbusam. Ma pole selle idee vastu,» lisas mees.

Firth rõhutas aga, et osaleks filmis vaid siis, kui käsikiri talle piisavalt hea tunduks.

Peategelast Bridgetit kehastanud Renee Zellweger eitas selle aasta algul järjefilmi tegemise plaane ning kinnitas, et tema pole kolmanda osa väntamise kavast midagi kuulnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles