Playboy on surnud! Elagu Playboy!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2009. aasta esimene Playboy kaanestaar on Lilit Kaaret
2009. aasta esimene Playboy kaanestaar on Lilit Kaaret Foto: Kaupo Kikkas / Playboy Eesti

Täna selgus, et Playboy Eesti väljaandaja, Bränd Kirjastused OÜ eesotsas tegevjuht Andre Lindvestiga, lõpetas 2008. majandusaasta ligi 2,9 miljoni kroonise kahjumiga ning on otsustanud oma pillid kotti panna.

Samas väidab aga üks rahvusvaheline meediaagentuur, et on hiljuti alla kirjutanud uue Playboy Eesti omanikuga koostöölepingu. 

Allika väitel on leping sõlmitud firmaga Jänkupoiss OÜ, mille eesotsas Joel Kirsimaa. Viimane on tuntud mees muusikaringkondades. Kirsimaale kuulub näiteks Cherryland Music, mis salvestanud nii Koit Toome, kui ka Mait Maltise heliplaate.

Vihje saatja sõnul võib tegu olla Playboy Eesti endise juhi, Andre Lindvesti hea sõbraga? Kas tegu pole järsku sama hundiga uues nahas? Lindvest kummutab kuulujutu kiirelt: «Olen oma laksud juba kätte saanud ja ei kavatse Playboyga isegi mitte variisiku abil jätkata.»

«Olen Joel Kirsimaast kuulnud. Muusikaringkond on ju väike ja eks mingeid kokkupuuteid on temaga ka olnud, aga kindlasti mitte sellelaadseid, et nüüd tema varjus üritaksin Playboyga jätkata.»

«Ma saan aru, et liiguvad igasugused vandenõuteooriad, kuna Bränd Kirjastused jäi paljudele võlgu. Mul on sellest tohutult kahju.»

«Aga see ei saa olla põhjus miks peaksin sama asja mõne teise firma alt jätkama. Ei ole mul sellist raha ja jaksu, et sinna uuesti investeerida,» selgitab Lindvest. «Peaksin olema eriti loll, kui sinna veel raha juurde paneksin.» 

Väidetavalt Playboy Enterprises International Inc.-ga uue lepingu sõlminud Jänkupoiss OÜ ainuisikuline juhatuse liige, Joel Kirsimaa, kahjuks meie telefonikõnedele ei vastanud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles