Shalom kutsub sünnipäevale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shalomi keskus peab sünnipäeva.
Shalomi keskus peab sünnipäeva. Foto: HILLE ROKK/PRNPM/EMF

Homme peab oma 15 aasta juubelipidu Pärnu Shalomi abikeskus. Noorte vabaajakeskusesse (Noorte väljak 2) oodatakse laupäeval 12-15 kõiki Shalomi kliente, sõpru ja toetajaid. Kell 18 toimub Eliisabeti kirikus tänujumalateenistus.


Sünnipäevapidu on avatud pereüritus, kus korraldatakse mänge, töötubades saab meisterdada koos Shalomi lastemaja kasvandikega, töötab kohvik, laval astuvad üles esinejad. Külla tulevad Shalomi sõbrad ja toetajad Rootsist.



Shalomi abikeskuse juhataja Anne Aasa sõnutsi sai organisatsioon 15 aastat tagasi alguse just Rootsi toetajate poolt Pärnusse saadetud abipakkidest, mida Pärnu koguduste vabatahtlikud väljapoole kirikut jagasid.



“Aastate jooksul oleme nii materiaalset kui hingeabi jaganud väga paljudele inimestele ning meile on suur rõõm, kui keegi tuleb ja räägib, kuidas tema elu on paremuse poole muutunud,” ütles Aas. “Ootamegi sünnipäevale kõiki neid, kellega oleme koos oma teed käinud, tahame oma sõpru ja toetajaid tänada.” (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles