Sandy Rivera ja Traxsource otsivad parimat remixi!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandy Rivera
Sandy Rivera Foto: Club Privé
Sandy Rivera ning suurim mp3-e muusikapood Traxsource on välja kuulutanud võistluse, mille peaauhinnaks on 1200 naela väärtuses PRO TOOLS stuudiovarustust. Sel reedel, 11.detsembril, on klubikülastajate poolt armastatud DJ ka taas klubis Privé.

Sandy võistlusest osa võtmiseks tuleb leida oma saund ning see Sandy viimasesse hitti "Persuasion" oskuslikult sisse miksida. Lisainfot saab aadressilt

http://www.traxsource.com/index.php?act=page&page_id=251

Kõigil huvilistel soovitame kiirustada, sest 16.detsember on viimane võimalus oma meistriteos esitada.

Remixi võistluse videoreklaam.

Sandy on tuntud kui viimaste aastate üks legendaarsemaid produtsente ning tema loodud hittide hulka kuuluvad sellised tantsupõrandate vallutajad nagu "Finally", "Don't Stop", "Come Into My Room", "Lollipop", "Persuasion", "Escape" and "Dirty Sax". Hetkel tuuritab Sandy Rivera mööda maailma, külastades hiljuti Ameerikat ning Inglismaad ja esinedes pidevalt üle kogu Euroopa. Kui Sandy pole reisimas, töötab ta aktiivselt stuudios uue materjali kallal.

Vaata videoid Sandy ja Privé pidudest:

Klubi Privé uksed avatakse kell 00:00. Pilet 200, flyeriga 150, family-listiga 100. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee , tel: +3726310580, mob: + 372 5625 6000

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles