Kas sina kisuks end karaokestaari tiitli nimel alasti?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kannu Kõrtsi Staar 2009 vooru on alles jäänud kolm paremat lauljat.
Kes võidab? Kas bändis laulev Silja? Alasti poseerima nõustunud Helena? Või superstaari-Birgiti parim sõbranna Regina?

Silja Madisson on tüdruk, kelle kohtunikud korra välja hääletasid, ent kolme inimese lahkumine konkursist tõi ta tagasi, misjärel säras neiu rohkem kui iial varem.

Regina Salumäe käib igal nädalal Valgast Kannu Kõrtsi laulmas, viimased nädalad on teda toetamas käinud ka superstaari-Birgit, kellega ollakse sõbrannad juba neljandast eluaastast.

Helena Karutoom on naine, kes lubas võidu puhul silmagi pilgutamata Playboy kaanele ronida ja end alasti kiskuda.

Vaata lauljate viimast duetti koos tuntud lauljatega:

HELENA KARUTOOM ja Sulev Võrno SIIT.

REGINA SALUMÄE ja Sulo SIIT.

SILJA MADISON ja Bänd SIIT.

Võitjat ootab kahe nädala pärast hunnik kingitusi, teiste seas Saku Õlletehase poolt välja pandud suur LCD teler koos karaokesüsteemiga.

PokenEesti kingib võitjale elektroonilise visiitkaardi, Kellakeskus paneb välja kinkekotid, Cosmopolitan hindab aastase ajakirjatellimusega kõige stiilsemat osalenud staari.

Fotograaf Meelis Tomson kingib kahele viimasele oma fotosessioonid. Ka Õhtuleht valib oma lemmiku ning tedagi ootab tulevikus postkastis Õhtuleht. Peaauhinnaks on aga singlileping Marco Margna stuudios.

Kannu Kõrts ootab kõiki neljapäeval kell 21.00 staarihakatistele kaasa elama, sest ka kohapeal saab oma lemmikule hääle anda ning auhindu võita.

Kannu Kõrtsi Staar 2009 selgub juba 17. detsembril. Superfinaal algab 21.00


Kiika mahukat pildigaleriid! 

Kas sina kiskuks end karaokestaari tiitli nimel alasti?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles