Port Arturis võetakse mõõtu

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel võistlevad Port Arturis näomaalingute tegijad. Pildil halloweenipiduline klubis Sugar.
Reedel võistlevad Port Arturis näomaalingute tegijad. Pildil halloweenipiduline klubis Sugar. Foto: Janek Põldots

Reedest pühapäevani toimuvad Port Artur 2 kaubanduskeskuses meeleolukad üritused, mille käigus kohtuvad näomaalijad, juuksurid, meikarid ja vahetatakse riideidki.


Ürituste korraldaja OÜ Act Managementi tegevjuhi Margit Suhhostavetsi teatel oodatakse reedel 16-18 Port Artur 2 kõiki näomaalingute tegijaid oma oskusi proovile panema.

"Osalejate vahel toimub mõõduvõtt, kes kõige kaunima või põnevaima näomaalingu teeb," rääkis Suhhostavets. "Parimad valib kell 18 välja publik ja neid ootavad auhinnad."

Laupäeval 10-13 saavad samas juuksurid ja meikarid piduliku meigi ning soengu tegemises omavahel mõõtu võtta. Parimad valib kell 13.15 välja publik ja neidki ootavad auhinnad.

Pühapäeval 12-15 toimub Port Artur 2s aga teist korda üritus "Uuele ringile", kuhu on kõik oodatud oma kasutult seisvaid riideid müüma või vahetama ja endale teiste omi soetama.

Kõik osaleda soovijad peaksid end eelnevalt registreerima. Lisainfot saab internetist www.act.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles