Valga ööklubi YES! tähistab laupäeval 8. sünnipäeva

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malice & Vice
Malice & Vice Foto: Erakogu
Valgas asuv Lõuna-Eesti suurim ööklubi YES! tähistab sel laupäeval, 12. detsembril oma kaheksandat sünnipäeva suurejoonelise peoga «Malice & Vice».

Sünnipäevatordist hüppab välja magusamast magusam lauljatar Marit, kes paneb sünnipäevalised tantsima maailmakuulsa DJ Shahi hittide järgi.


Plaate keerutab aga Power Hit Radio eetri kuumaks kütja, DJ Mario Liimann, kelle energilised tantsuhitid võivad isegi klubi katuse paigast nihutada!

Üllatuskülalisena lisab peole hoogu laulja Taivo Sõts, kelle kaasahaarav muusika mõjub sama hulljulgeks tegevalt kui üks mõnus tekiilashot. Lavalt ei puudu ka meelad go-go tantsutüdrukud!
Lisaks sellele väisavad pidu mööda Eestit tuuritavad superseksikad Jägeretid, kes kõigile soovijaile Jägermeistrit kurku kallavad.

Ööklubi YES! on juba kaheksa aastat pakkunud igal nädalavahetusel pelgupaika peohimulistele inimestele ja kustutanud nende janu klubimuusika järgi. DJ- puldis on rokkinud Vabariigi tuntumad plaadikeerutajad ning lavalaudu kulutanud parimad artistid. Nagu kõlab klubi deviis: «Sest kõige paremad peod on just MEIL!».

Lisainfot leiad klubi Yes! kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles