Naisel võttis autojuhilubade saamine aega 27 aastat

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teresa Clarke´il kulus autojuhilubade saamiseks 27 aastat
Teresa Clarke´il kulus autojuhilubade saamiseks 27 aastat Foto: AFP / Scanpix

Suurbritannias elaval naisel õnnestus pärast 27 aastat läbikukkumist ja üha uuesti autojuhieksami tegemist lõpuks load saada.

Kui Teresa Clarke 1981. aastal lubade taotlemist alustas, toibus USA tollane president Ronald Reagan tapmiskatsest ja prints Charles valmistus abielluma Lady Diana Spenceriga, kirjutab metro.co.uk.

27 aastat hiljem õnnestus naisel lõpuks eksam läbida.

Naise sõnul on tal siiski veel üks takistus ees. Nimelt peab ta oma meest paluma talle auto osta.

62-aastane naine ei ole veel üksinda autorooli taga siiski olnud, vaid sõitnud ainult koos instruktoriga.

Naise kinnitusel muutis ta autojuhieksami tõttu isegi oma menüüd, jättes välja kõik toiduained, mis tema vaimsele ja füüsilisele vormile halvasti mõjuda võivad.

«Pärast seda, kui mulle lõpuks öeldi, et olen eksami läbinud, ei suutnud ma ennast vaos hoida ja kallistasin sõiduinstruktorit,» lausus naine.

Sõiduinstruktor Patrick Beasley tunnistas, Teresa Clarke oli raske õpilane.

«Teresa läks vigade peale kergelt närvi ja mul oli üsna raske teda maha rahustada. Olin tema pärast tegelikult väga mures,» lausus Beasley.

Teresa Clarke`i abikaasa Richard tunnistas, et ta on oma naise saavutusega rahul, sest kui ta poleks suutnud eksamit lõpuks ära teha, oleks see nende eelarvesse augu tekitanud.

Kokku kulutas Clarke lubade saamiseks 15 000 naela (345 000 krooni), tegi 12 sõidueksamit ja sai 450 tundi teooriat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles