Pesubutiigi Linette vaateaken ärkab ellu

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linette pesumodell Beatrice
Linette pesumodell Beatrice Foto: Linette
Eesti pesutööstuse lipulaev Linette kutsub kõiki oma esinduspoodi kogema midagi enneolematult meeleolukat ja glamuurset.

Laupäeval 12. detsembril kell 12.00-17.00 ahvatleb Linette Viru Keskuse butiigi vaateaknal kõiki külastajaid elav pesumodell, kes presenteerib uut talvekollektsiooni ning ka klassikalisi Linette mudeleid.

Modell naudib buduaarilikus õhkkonnas  tassikest teed ning loomulikult ilusat eestimaist pesu!

Jõulumeeleolu tekitamiseks pakutakse šampanjat ja piparkooke, mis kindlasti aitavad kaasa õige kingituse leidmisel endale või oma armsamale. Lisaks kehtib kõikidele ostudele ka 10% hinnaüllatus.

Järgmisel aastal 70. sünnipäeva tähistav Eesti vanim pesutootja Linette pakub pesu naisele, kes hindab naiselikkust ja mugavust. Linette tooted on kvaliteetsed ja vastupidavad, mistõttu  sobivad just suurepäraselt tänapäeva kiire elutempoga naistele igapäevaseks kandmiseks.

Selleks, et iga klient leiaks endale sobiva toote, on kõigis Linette butiikides Eestis harukordne nõustamisteenus. Professionaalsed müügiteenindajad on koolitatud aitama nii õige stiili ja suuruse valimisel, kui ka kõige delikaatsemate küsimuste puhul.

Näiteks pakutakse rinnahoidjat ja trikood naistele, kes on kaotanud rinnavähi tõttu rinna või õmmeldakse kliendi poolt valitud rinnahoidjale sisse proteesitasku.


Külasta Linette butiike juba sel laupäeval, 12.detsembril!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles