Vinüülplaadist kõrvarõngad Kingikompotil

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ReUse Republic disainerid võtavad oma loomingu aluseks olemasolevad tarbimata ning kasutamata rõivad - praaktooted, brändide laojäägid või muud varud.
ReUse Republic disainerid võtavad oma loomingu aluseks olemasolevad tarbimata ning kasutamata rõivad - praaktooted, brändide laojäägid või muud varud. Foto: Tanel Veenre
ReUse Republic on üks omanäolisemaid ettevõtmisi, mis ühendab suuri ja häid moebrände ning Eesti noori disainereid.

Kuid lisaks rõivastele on ReUse Republic lagedale tulnud ka uue innovaatilise ja ülipopulaarse  ehtekollektsiooniga, mille autorid on Mari Martin ja Helen Sirp.

Disainerid on kasutanud vanu vinüülplaate materjalina, millest on välja lõigatud tantsivad baleriinid, sisalikud, sensuaalsete naiste kehad jne. Iga toode on oma nägu.

Kõrvarõngaste hind on vaid 150 eek paar. See on hea kingitus nii endale, kui ka sõpradele.

«ReUse Republic ongi selline taaskasutuse ideelabor, mis otsib uusi efektiivseid lahendusi olemasolevatest materjalidest. See on ju ometi meie elu, hobi ja armastus,» pajatab Mari Martin. 

ReUse Republic disainerid võtavad oma loomingu aluseks olemasolevad tarbimata ning kasutamata rõivad - praaktooted, brändide laojäägid või muud varud. Tänu ühisele panusele jõuab kliendini toode, mis on unikaalne, igapäevaselt kantav ning üle mõistuse mõistliku hinnaga. 

See idee on pärjatud ka auhinnaga konkursil «idee muuta maailma» ning seda on esitlenud nii Mirtel Pohla kui ka meisterkokk Anni Arro.

Kõiki ReUse Republic  tooteid on võimalik nii vaadata, kui ka soetada üritusel Kingikompott, mis toimub Rotermanni keskuses Prooviveski hoones.

Avatud on üritus kõigile külastajatele reedeti kella 15.00 – 19.00 ning laupäeval ja pühapäeval kella 11.00 – 16.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles