Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Mida arvavad «Ellujääja» kangelased saatest ja saatusest?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Lea-Maarja ja Liina-Maria
Lea-Maarja ja Liina-Maria Foto: Karli Saul

Uue saatesarja «Ellujääja» esimesed kangelased, ema ja tütar Lea-Maarja ja Liina-Maria Lõhmus rääkisid, miks nad selles saates osalesid.


Kaasasündinud raske haigusega võitlemine oli suur katsumus nii emale kui tütrele. Lisaks lasus Lea-Maarja kohal veel oht, et teda on tabanud rinnavähk. Miks te olite nõus oma elud televaatajate ees paljaks kiskuma?

Liina-Maria: Minu kohta on kogu aeg öeldud, et ma olen teistsugune. Aga ma ei ole igaühele sellest rääkinud, sest siis hakkavad inimesed haletsema. Sellist asja ma ei salli. Ma tahan noortele öelda, et kui neil ka on midagi viga, siis nad ei häbeneks ja prooviksid olla normaalsed ja tugevad.

Lea-Maarja: Saatega olin nõus selle pärast, et teisi toetada. Ükspuha, kui raske su diagnoos võib olla ja millise šoki sa saad, aga tegelikult sa ei tea, mis ees ootab. Ega Liinal polnud teismelisena kerge teistsugune olla, müts maha tema ees selle pärast. Kui endas jõudu leiad ja usud, võib hakkama saada.

Mõned nimetavad seda saatuseks, mõned juhuseks, mõned needuseks. Miks tabasid need katsumused just teid ja mis aitas teil neid võita?

Lea-Maarja: Ma usun, et me oleme juhatatud õigel ajal õigesse kohta. Ma usun väga tugevalt universumi energiasse ja jõududesse, mis meid juhivad. Kõige tähtsam on siin sees (osutab käega südamele). Seesama, mis on universumis. Usu sellesse, mis siin sees on (viitab taas südamele). See on armastuse jõud!

Liina-Maria: Mina olen ka kogenud, et kõik on paika pandud. Kui üks asi jääb ära, siis tuleb mõni teine. Kõik läheb lõpuks õigesti. Usun pigem universumisse ja sellesse, et kõik on paika pandud. Kui midagi juhtub, siis küllap nii pidigi olema.

Märksõnad

Tagasi üles