Bedwetters ja Mushy annavad ühise jõulukontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bedwetters
Bedwetters Foto: I Can Hear Music

Esimesel jõulupühal, 25. detsembril, toimub Pärnu magusaimas ööklubis Sugar noortebändide Bedwetters ning Mushy ühiskontsert. Muusikud, kes on tuntust kogunud nii Eestis kui ka väljaspool, astuvad üles ühel laval, et anda endal sõnul jõuludele uus tähendus.


Ansambli Bedwetters laulja Joosep Järvesaare sõnul on kontsert saanud Pärnu sõprade ja tuttavate seas traditsiooniliseks koosviibimiseks jõulude ajal.

«Kui firmad korraldavad töötajatele jõulupeo, siis «Jõuluküte» on kahe ansambli jõulupidu koos sõpradega,» selgitas Järvesaar.

Eelmisel aastal üllatasid trummarid Karl-Kristjan Kingi ja Rauno Pella ühise trummisoolode jämmiga. Ka sel aastal ootab külastajaid ees midagi ootamatut. Mis täpsemalt, seda asjaosalised ei avalda.

Üritus algab 25. detsembril kell 21.00 ööklubis Sugar. Külalisesinejana astub üles Kongomania, kes suve lõpul sai valmis esimese singli «Catch me if you can». Vanusepiirang kontserdi külalistele on 16 eluaastat. Samal õhtul jätkub pidu ööklubis täisealistele Pärnu DJ'de saatel.

Tutvu bändide loominguga:

Bedwetters

Kongomania

Mushy

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles