Metsik aastavahetus Lounge Stereos

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stereo
Stereo Foto: Stereo

Lounge Stereo kutsub kõiki oma sõpru, tuttavaid ja muidu toredaid peoloomi aastavahetust tähistama üritusel KRIIM GONE WILD - New Years Eve Celebration! Seda pidu saab iseloomustada vaid ülivõrdes - kõige metsikum, kõige segasemate inimeste ja kõige kuumema RnB muusikaga hullumaja linnas.


Meelelahutusliku poole eest hoolitsevad sel õhtul linna kõige sheffimad mehed - DJ MVP (Kriim Gone Wild) ja DJ Trigga (Kriim). Live-etteastega hullutab andekas ning parajalt metsik Eesti edukaim urbanartist Lowry!

Kriim Gone Wild pidu ei ole lihtne kirjeldada... aga üritame. Sule nüüd silmad ja meenuta... Kas sa mäletad seda pidu millal sa esimest korda teise tüdrukuga suudlesid? Kas mäletad seda adrenaliini, kui sa purjekal alasti päevitasid, langevarju hüppe sooritasid või esimest korda enda jaoks suure, roosa seksimänguasja avastasid? Kuidas sulle meeldis Privé laval pulli otsas ratsutada? Kriim Gone Wild on metsik rodeo ning erootiline jalutuskäik peounenäos millel puuduvad piirid faantasia ja reaalsuse vahel. Sinu eeskujulik audiitorist sõbranna sooritab alasti langevarjuhüppe lavale ja noor vanaema on roninud koos 24 aastase kuulitõukajaga baariletile strippi tegema! Vot täpselt nii hullu aastavahetust võidki oodata.

Üritus algab kell 20:00 ning kestab nii kaua kuni uuel aastal jõudu jätkub!

Lowry (kodanikunimega Lauri Pihlap) on Eesti edukaim urbanmuusika artist, kelle singel "You Ain't What I Need" pääses "EESTI LAUL 2009" finaalvooru 10 parima loo hulka. Lowry uus album on plaanitud eestikeelne ning esiksingel "Nädalalõpp" ilmus selle aasta juunikuus. Loo autoriks on Lowry ning produtseeritud on singel koos Jay Low'ga.

Saada ära metsik 2009 aasta ning võta vastu uus 2010 fantastilise ilutulestikuga linna kõige paremas asukohas, uue Vabaduse platsi kõrval - Lounge Stereos! Pileteid hinnaga 150 EEK on võimalik soetada Piletilevist ning Lounge Stereost.

NB! Stereosse on võimalik ka õhtusöögiks ning hilisemaks peoks laudu reserveerida. Laua broneerimisel vajalik ettemaks. Stereo köök on sel ööl avatud varahommikuni. Lisainfo +372 6310 549 või info@stereolounge.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles