Suure südamega inimesed andsid 10 000-kroonise võidu varjupaigaloomadele

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaja Mäll ja Tania Selart
Maaja Mäll ja Tania Selart Foto: ELS

Eesti loomakaisteseltsi liikmed Tania Selart ja Maaja Mäll võitsid Star FMi mängus 10 000 kroonise kinkekaardi ja kulutasid selle Rocca al Mare kaubanduskeskuses šopingutuuril Virumaa varjupaiga loomade heaks.


10 000-kroonise võidu saamiseks pidid mängus osalejad kirjutama loo teemal, «Miks just Sina peaksid saama Rocca al Mare superšopingustaariks».

«Idee võistlusest osa võtta tuli mul äkki ja keset ööd,» rääkis Tania Selart. «Panin kohe mõtted kirja ja järgmisel päeval aitas Maaja seda täiendada ning piltidega varustada.» Tania ja Maaja võistlustöö kujutas endast Virumaa varjupaiga kassimajas asetleidvat arutelust kasside vahel, kelle majakeses raadio Star FM kanalil tavapäraselt mängib. Kassid kuulsid raadiost kampaaniast ja unistasid, mida kõike saaks 10 000 krooniga nende heaks ette võtta.

Raadiojaama ja kaubanduskeskuse esidajad valisidki Tania ja Maaja loo auhinna vääriliseks.

Rocca al Mares külastati 3 kauplust, kus müüakse erinevaid loomadele mõeldud tooteid - Bosse lemmikloomapood, Pet Center ja Prisma. Bosse lemmikloomapoe omanik oli väga vastutulelik - kuna kaupluses kulutatud summa oli suur ning läks heategevuslikuks otstarbeks, siis omalt poolt pakkus ta välja suure soodustuse, misõttu saadi kinkekaartide eest veel rohkem loomatoitu ja -tarbeid osta.

«Kõige suurem puudus on varjupaigal kassitoidust. Koeratoitu veel on, seda nad saavad Soomest. Valisime kauplustest just kvaliteetset kasitoitu, mitte tavalist supermarketikraami, sest see on kasside tervisele parem,» jutsutas Tania.

Kokku osteti ligikaudu 150 kg kvaliteetset kassitoitu, erinevaid mänguasju ning koertele maiustusi. Kõige vahvam kasside mänguasi oli kindlasti elektrooniline jonnipunn, millest nad olid suures vaimustuses ja millest jätkub mängurõõmu pikaks ajaks! Jõulukingitused Virumaa varjupaiga loomadele viidi kohale juba samal päeval.

Tania rääkis, et Virumaa loomade varjupaigaga seovad neid ammuseid sidemed: «Igal suvel olema vähemalt nädalaks varjupaigale appi sõitnud, et aidata loomadega tegeleda, koristada ehitada ja teha muud, mida just vaja.»

Eesti Loomakaitse Selts tänab Star FMi ja Rocca al Mare kaubanduskeskustning Taniat ja Maajat, kes võidetud kinkekaarte otsustasid kasutada just loomade abistamiseks.

Kui kellelgi nüüd tekkis vajadus omalt poolt loomade heaks midagi ära teha, siis või võtta ühendust Loomakaitse seltsiga (www.loomakaitse.ee, info@loomakaitse.ee või telefonil 52 67 117). «Abistamisvõimalusi on erinevaid, küllap kõigile leidub midagi sobivat,» lõpetas Tania.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles