Brad Pitt ja Morgan Freeman pääsesid teatmeteosesse Who`s Who

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Morgan Freeman
Morgan Freeman Foto: AFP / Scanpix

Hollywoodi staarid Brad Pitt ja Morgan Freeman on teatmeteoses Who`s Who (Kes on kes) 2010. aasta uustulnukad.

Who`s Who 33 000 isiku seas on juba varem filmistaarid Al Pacino, Robert De Niro, Meryl Streep ja Jodie Foster, kirjutab Daily Mail.

«Sinna raamatusse pääsevad inimesed, kellele on suuri saavutusi, nad on kuulsad ning on midagi kasulikku ühiskonna jaoks ära teinud, olgu siis selleks kas äri või meelelahutus. Uued lisandujad on Hollywoodi staarid Brad Pitt ja Morgan Freeman,» lausus Who´s Who esindaja.

Ta lisas, et ei paljastata, millised on ühe või teise isiku sinna valimise täpsed kriteeriumid.

«Kuulsust Pitt ja Freeman sinna kandmisega juurde ei saa, sest nende kohta on seal ainult põhilise biograafilised faktid,» selgitas esindaja.

45-aastane Pitt kantakse teatmeteosesse ta täisnime all William Bradley Pitt. Sama tehakse ka 77-aastase Freemaniga, kelle kodanikunimi on Morgan Portfield Freeman.

Pitt on kuulust kogunud mitte ainult oma filmirollide, vaid ka heategevusega. Samuti on ta mitmel korral valitud maailma seksikaimaks meheks. Ka on teda ja ta partnerit Angelina Jolied tunnustatud selle eest, et peres kasvab kuus last.

Freemanil on seljataga 40 aasta pikkune näitlejakarjäär. Ta on kandideerinud kolm korda Oscarile. 2005. aastal sai ta lõpuks selle auhinna rolli eest linateoses «Million Dollar Baby».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles