Whoopi Goldbergile kingiti jõuluks ilulõikus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Whoopi Goldbergi nõul ja jõul tuleb nunnade muusikal lavale ka Hamburgis.
Whoopi Goldbergi nõul ja jõul tuleb nunnade muusikal lavale ka Hamburgis. Foto: Reuters / Scanpix

Suurtel ekraanidel miljoneid naerutanud ja pisaraid pühkima pannud Whoopi Goldberg loobus paari aasta eest näitlejatööst, sest see ei pakkunud talle enam pinget. Intervjuus väljaandele BamS meenutas kunagine näitlejanna, kuidas tema omapärane välimus paljudele pinnuks silmas on olnud.


Näiteks tuletas 54-aastane Whoopi meelde seda, kuidas talle peale käidi, et ta oma nina korrigeerida laseks. Samuti ei meeldinud inimestele tema nina ja suu juures olevad kortsud - ka need soovitati eemaldada.

Whoopi ise ei ole oma välimusest kunagi probleemi teinud ning alati endaks jäänud. Ning vaatamata sellele, et isegi tema kunagine mänedzer talle jõuludeks ilulõikuse kinkis, pole ta end lõigata-trimmida lasknud, kuigi see võimalus on tal alati olemas olnud.

Küsimusele, kuidas ta oma rastapatse hooldab, vastas Whoopi, et raputab neid ärgates pisut ja kui nahk sügelema hakkab, siis peseb ka.

Praegu viibib kunagine armastatud näitleja Saksamaal Hamburgis ning produtseerib seal muusikali oma kuulsast kinohitist «Nunnad hoos».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles